budak ngora

PANANYA BUDAK NGORA

Na Abdi Kudu Dibaptis?​—Bagian 3: Naon anu Ngahalangan Abdi Pikeun Dibaptis?

Anjeun sieun ngabaktikeun diri ka Yéhuwa jeung dibaptis teu? Mun enya, artikel ieu bisa ngabantu anjeun supaya anjeun yakin pikeun dibaptis.