Pindah kana eusi

Alkitab Online

Baca jeung déngékeun Alkitab online, atawa unduh haratis rekaman audiona jeung vidéo basa isaratna. Kitab Suci Terjemahan Dunia Baru téh akurat jeung gampang kaharti. Ieu geus dipedalkeun leuwih ti 210 basa, boh sabagian boh lengkep. Leuwih ti 240 juta citakan geus disebarkeun.

TINGALI

KITAB SUCI TARJAMAHAN DUNYA ANYAR