Pindah kana eusi

Pangéling-ngéling Pupusna Nabi Isa

Unggal taunna, Saksi-Saksi Yéhuwa miéling pupusna Isa Al-Masih, sakumaha nu diparéntahkeun ku manéhna, ”Terus lampahkeun ieu pikeun némbongkeun maranéh inget ka urang.”—Lukas 22:19.

Acara Pangéling-ngéling bakal diayakeun dina:

Jumaah, 15 April 2022

Pikeun katerangan leuwih loba, mangga tanyakeun ka Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah anjeun.