Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Saba

  • 1.800—Penduduk
  • 11—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 0—Sidang jamaah
  • 1 banding 164—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk