Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Apia, Samoa​—Nyetélkeun vidéo dina basa Samoa

Katerangan—Samoa

  • 197.695—Penduduk
  • 538—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 12—Sidang jamaah
  • 1 banding 367—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk