Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Ebeltoft, Denmark—Nawarkeun bacaan Naon Koncina Kabagjaan Kulawarga?

Katerangan—Denmark

  • 5.789.957—Penduduk
  • 14.644—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 173—Sidang jamaah
  • 1 banding 395—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk