Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Mali

  • 19.107.706—Penduduk
  • 322—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 7—Sidang jamaah
  • 1 banding 59.341—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk