Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Nevis

  • 12.000—Penduduk
  • 65—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 1—Sidang jamaah
  • 1 banding 185—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk