Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Stellenbosch, Afrika Selatan—Ngawawar ka patani anggur di daérah Cape Town

  • Bo-Kaap, Cape Town, Afrika Selatan—Ngawawar di sisi kota

  • Weltevrede, Propinsi Mpumalanga, Afrika Selatan​—Ngondang urang Ndebele pikeun hadir ka pasamoan dina Balé Karajaan

Katerangan—Afrika Selatan

  • 57.539.935—Penduduk
  • 105.232—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 2.034—Sidang jamaah
  • 1 banding 547—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk