Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Makau​—Nawarkeun majalah Warta Hadé di deukeut ruruntuhan Garéja St. Paul

Katerangan—Makau

  • 658.900—Penduduk
  • 346—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 5—Sidang jamaah
  • 1 banding 1.904—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk