Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Wollongong , New South Wales, Australia​—Méré ondangan pasamoan

Katerangan—Australia

  • 24.772.247—Penduduk
  • 68.247—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 786—Sidang jamaah
  • 1 banding 363—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk