Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Tarawa Atoll, Kiribati​—Ngajarkeun Alkitab

Katerangan—Kiribati

  • 118.414—Penduduk
  • 150—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 3—Sidang jamaah
  • 1 banding 789—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk