Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Désa Tharpu, Nepal—Ngabahas Alkitab dina basa Tamang jeung saurang patani

Katerangan—Nepal

  • 28.441.000—Penduduk
  • 2.629—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 41—Sidang jamaah
  • 1 banding 10.818—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk