Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Kota Tua, Gdańsk, Polandia—Nawarkeun Warta Hadé

Katerangan—Polandia

  • 38.433.558—Penduduk
  • 116.299—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 1.288—Sidang jamaah
  • 1 banding 330—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk