Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Muruta, Propinsi Kayanza, Burundi​—Nawarkeun palajaran Alkitab ka tukang metik entéh nu ngomong basa Kirundi

Katerangan—Burundi

  • 9.732.000—Penduduk
  • 14.508—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 266—Sidang jamaah
  • 1 banding 671—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk