Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Zagreb, Kroasia​—Nawarkeun Warta Hadé di Jalan Ilica

  • Rovinj, Kroasia​—Nawarkeun bacaan Warta Pikabungaheun ti Allah!

  • Rovinj, Kroasia​—Ngajarkeun Alkitab maké buku Naon nu Diajarkeun Kitab Suci?

  • Zagreb, Kroasia​—Ngabagikeun bacaan Patarosan Penting ngeunaan Kahirupan, ti Mana Urang Tiasa Kénging Waleranana?

  • Zagreb, Kroasia​—Ngabéjaan jalma-jalma ngeunaan harepan tina Alkitab

  • Pula, Kroasia​—Nawarkeun bacaan Kumaha Engkéna Ieu Dunya? di deukeut stadion Romawi kuno

  • Rovinj, Kroasia​—Nguarkeun warta ngeunaan Karajaan Allah

  • Kaštel Gomilica, Dalmatia, Kroasia—Nawarkeun bacaan Alkitab ka pagawé palabuhan waktu manéhna keur istirahat

Katerangan—Kroasia

  • 4.189.000—Penduduk
  • 5.042—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 59—Sidang jamaah
  • 1 banding 831—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk