Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Daérah Haro Banda, Niamey, Niger​—Nawarkeun bacaan Alkitab

Katerangan—Niger

  • 22.311.000—Penduduk
  • 332—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 7—Sidang jamaah
  • 1 banding 67.202—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk