Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Walungan Donau, Budapest, Hungaria—Nawarkeun bacaan Alkitab

Katerangan—Hungaria

  • 9.688.847—Penduduk
  • 21.412—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 294—Sidang jamaah
  • 1 banding 452—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk