Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • N’Djamena, Cad​—Ngawartakeun Karajaan Allah

Katerangan—Cad

  • 15.000.000—Penduduk
  • 847—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 19—Sidang jamaah
  • 1 banding 17.710—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk