Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Kota Luksemburg, Luksemburg​—Nawarkeun bacaan Warta Pikabungaheun ti Allah! di Place Clairefontaine

Katerangan—Luksemburg

  • 602.005—Penduduk
  • 2.141—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 33—Sidang jamaah
  • 1 banding 281—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk