Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Belanda

  • 17.218.328—Penduduk
  • 29.603—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 357—Sidang jamaah
  • 1 banding 582—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk