Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Zarcero, Kosta Rika​—Ngabahas Alkitab jeung saurang koboi di pinggir kota

Katerangan—Kosta Rika

  • 4.956.898—Penduduk
  • 31.786—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 451—Sidang jamaah
  • 1 banding 156—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk