Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Guyana Prancis

  • 290.384—Penduduk
  • 2.694—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 47—Sidang jamaah
  • 1 banding 108—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk