Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Samoa Amerika

  • 55.679—Penduduk
  • 194—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 3—Sidang jamaah
  • 1 banding 287—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk