Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Quality Row di Pulo Norfolk—Ngajarkeun Alkitab

Katerangan—Norfolk, Pulo

  • 1.748—Penduduk
  • 9—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 1—Sidang jamaah
  • 1 banding 194—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk