Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Katerangan—Dominika

  • 73.897—Penduduk
  • 428—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 10—Sidang jamaah
  • 1 banding 173—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk