Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Birgu, Malta​—Nawarkeun bacaan Patarosan Penting ngeunaan Kahirupan, ti Mana Urang Tiasa Kénging Waleranana?

Katerangan—Malta

  • 431.000—Penduduk
  • 774—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 10—Sidang jamaah
  • 1 banding 557—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk