Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Praha, Republik Cheska​—Diajar Alkitab maké buku Naon nu Diajarkeun Kitab Suci?

  • Prague, Republik Ceko—Nyaritakeun harepan tina Alkitab

  • Praha, Republik Cheska​—Diajar Alkitab maké buku Naon nu Diajarkeun Kitab Suci?

  • Prague, Republik Ceko—Nyaritakeun harepan tina Alkitab

Katerangan—Cheska, Republik

  • 10.625.449—Penduduk
  • 15.442—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 216—Sidang jamaah
  • 1 banding 688—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk