Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Guna Yala, Panama​—Ngawawar ka saurang nalayan ti bangsa Guna (baheula disebut Kuna) maké basa daérah di Pulo Nurdub

Katerangan—Panama

  • 4.116.741—Penduduk
  • 17.780—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 321—Sidang jamaah
  • 1 banding 232—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk