Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • La Victoria, Venezuela​—Nawarkeun palajaran Alkitab haratis

Katerangan—Venezuela

  • 32.560.997—Penduduk
  • 148.042—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 1.801—Sidang jamaah
  • 1 banding 220—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk