Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda
  • Kupul, Guinea-Bissau—Ngabahas Alkitab jeung saurang patani maké basa Kreol Portugis

Katerangan—Guinea-Bissau

  • 1.907.268—Penduduk
  • 171—Rohaniwan nu ngajarkeun Alkitab
  • 3—Sidang jamaah
  • 1 banding 11.154—Jumlah Saksi-Saksi Yéhuwa dibandingkeun jeung penduduk