Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Surat nu Kadua ti Pétrus

Pasal

1 2 3

TOPIK-TOPIK UTAMA

  • 1

    • Salam (1)

    • Tetep satia salaku jalma nu disaur ku Allah (2-15)

      • Sipat-sipat nu kudu dipiboga salian ti iman (5-9)

    • Beuki yakin kana sagala nu diucapkeun ku Allah (16-21)

  • 2

    • Bakal aya guru-guru palsu (1-3)

    • Guru-guru palsu pasti dihukum (4-10a)

      • Para malaikat nu dibalangkeun ka Tartarus (4)

      • Caah gedé; Sodom jeung Gomora (5-7)

    • Ciri-ciri guru-guru palsu (10b-22)

  • 3

    • Jalma-jalma ngaléléwé kabinasaan ti Allah (1-7)

    • Yéhuwa tara ngaengké-engké (8-10)

    • Pikirkeun aranjeun kudu jadi jalma nu siga kumaha (11-16)

      • Langit anyar jeung bumi anyar (13)

    • Sing waspada ngarah teu nyasab (17, 18)