Kalo te përmbajtja

Koreja e Jugut

 

Dëshmitarët e Jehovait në Korenë e Jugut

  • 106.161 Dëshmitarë të Jehovait

  • 1.252 kongregacione

  • 138.920 të pranishëm në Përkujtimin vjetor të vdekjes së Krishtit

  • 1 Dëshmitar i Jehovait në 485 banorë

  • 51.408.000 banorë

  • 0 Dëshmitarë të burgosur për shkak të besimit

2019-11-13

KOREJA E JUGUT

Asnjanësia e krishterë në Korenë e Jugut—Histori besimi dhe guximi

Që nga viti 1953, të rinj në Kore, Dëshmitarë të Jehovait, janë burgosur ngaqë nuk kanë kryer ushtrinë për shkak të ndërgjegjes. Por, në shkurt të vitit 2019 kjo ndryshoi. Mëso çfarë ndodhi që u mor ky vendim historik.