Kalo te përmbajtja

KOREJA E JUGUT

RAPORT SPECIAL: Shërbimi alternativ civil në Korenë e Jugut

RAPORT SPECIAL: Shërbimi alternativ civil në Korenë e Jugut

Ky raport special mbi shërbimin alternativ civil (SHAC) në Korenë e Jugut është përgatitur nga Shoqata e Dëshmitarëve të Jehovait në Azi dhe në Paqësor (APAJW) për t’ua shpërndarë qeveritarëve, akademikëve e medias dhe për ta shqyrtuar me ta. Ky raport tregon për zhvillimet më të fundit lidhur me shërbimin alternativ civil.

Shkarko në gjuhën angleze

Shkarko në gjuhën koreane

Të lutemi, referoju edhe raportit të parë special që përgatiti APAJW-ja në tetor 2021, i cili shpjegon si u implementua për herë të parë shërbimi alternativ civil në Korenë e Jugut.

Shkarko raportin e parë në gjuhën angleze

Shkarko raportin e parë në gjuhën koreane

Shihni dokumentin me komentet më të fundit nga ekspertë ligjorë koreanë dhe opinionistë të respektuar në lidhje me natyrën ndëshkimore të shërbimit alternativ civil.

Shkarko në gjuhën angleze

Shkarko në gjuhën koreane