Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Bota ka ndryshuar rrënjësisht që nga viti 1914

Bota ka ndryshuar rrënjësisht që nga viti 1914

Bibla tregon se cilat ngjarje, kushte dhe qëndrime të njerëzve do të karakterizonin «ditët e fundit». (2 Timoteut 3:1) Shiko si janë bërë më të dukshme se kurrë më parë këto shenja që nga viti 1914.