Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Sing Paling Penting

Sing Paling Penting
NDELENG

Download:

  1. 1. ’Mben dina kudu nggawé keputusan

    Kowé mèh nggunak’ké wektu ’nggo apa.

    Ana wektu kanggo seneng lan dolan,

    Ning, kuwi dudu sing paling utama.

    (REFREIN)

    Kanggo sing paling penting, wektumu gunakna

    Kanggo nyedhak Gusti Allah.

    Ndonga lan nginjil, ngabekti marang Huwah.

    Urip mbésuk t’rus pikirna.

    Singkirana sing tanpa guna.

    Mula, sing luwih penting t’rus utamakna.

  2. 2. Mikir nggolèk dhuwit, sibuk kerja.

    Isa lali karo sing utama.

    Ning, aja lali keluarga.

    Kudu digatèk’ké lan diwulang ’mben dina​—

    (REFREIN)

    Kanggo sing paling penting, wektumu gunakna

    Kanggo nyedhak Gusti Allah.

    Ndonga lan nginjil, ngabekti marang Huwah.

    Urip mbésuk t’rus pikirna.

    Singkirana sing tanpa guna.

    Mula, sing luwih penting t’rus utamakna.

    (REFREIN)

    Kanggo sing paling penting, wektumu gunakna

    Kanggo nyedhak Gusti Allah.

    Ndonga lan nginjil, ngabekti marang Huwah.

    Urip mbésuk t’rus pikirna.

    Singkirana sing tanpa guna.

    Mula, sing luwih penting t’rus utamakna.