Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Maturnuwun kanggo Ciptaan-Mu

Maturnuwun kanggo Ciptaan-Mu
NDELENG

Download:

  1. 1. Kembang-kembang sing thukul nèng bukit,

    Ana pegunungan, angin sing semilir,

    Ana panas sinar matahari,

    Manuk sing mabur, awan nèng langit.

    (PRA-REFREIN)

    Kabèh kuwi,

    Ciptaané Yah.

    Apik tenan.

    Aku seneng banget.

    (REFREIN)

    Maturnuwun Huwah.

    Ndonga marang Allah.

    Maturnuwun,

    Kanggo katresnanmu.

    T’rus mikirké.

    Lan ngrenungké kabèh ciptaané Allah.

    Pancèn hébat tenan Yéhuwah.

    Maturnuwun Huwah.

    Maturnuwun.

  2. 2. Nèng langit ana macem-macem werna,

    Kaya lukisan sing kètok apik banget.

    Bengi-bengi ana swara banyu kali.

    Ana bulan karo akèh bintang.

    (PRA-REFREIN)

    Kabèh kuwi,

    Ciptaané Yah.

    Apik tenan.

    Aku seneng banget.

    (REFREIN)

    Maturnuwun Huwah.

    Ndonga marang Allah,

    Maturnuwun,

    Kanggo katresnanmu.

    T’rus mikirké

    Lan ngrenungké kabèh ciptaané Allah.

    Pancèn hébat tenan Yéhuwah.

    Maturnuwun Huwah.

    (BRIDGE)

    Huwah pinter lan kuwasa.

    Apik sing digawé.

    Nganggo tresnamu.

    Maturnuwun Yah.

    Nuwun Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Maturnuwun Huwah.

    Ndonga marang Allah,

    Maturnuwun,

    Kanggo katresnanmu.

    T’rus mikirké

    Lan ngrenungké kabèh ciptaané Allah.

    Pancèn hébat tenan Yéhuwah.

    Maturnuwun Huwah.

    Maturnuwun Huwah.

    Maturnuwun.