Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Panggonan sing Ngluhurké Yéhuwah

Panggonan sing Ngluhurké Yéhuwah
NDELENG

Download:

  1. 1. Yéhuwah Allah sing nyiptakké,

    Langit, bumi sak isiné,

    Roh suci-Mu ana ing kéné,

    Mènèhi kwasa sing gedhé.

    Akèh wong padha teka mréné,

    ’Nggo nduduhké katresnané.

    Ngibadah bareng seduluré;

    Nggawé Yah seneng atiné.

    (BRIDGE)

    Yéhuwah sumberé,

    Kabèh sing tak wènèhké.

    Kabèh sing tak duwèni,

    Huwah sing maringi.

    (REFREIN)

    Maturnuwun Yéhuwah Gusti;

    Aku muji karo nyanyi.

    Merga panggonan iki dadi,

    ’Nggo ngluhurké asma suci.

  2. 2. Aku péngin nduwé panggonan

    ’Nggo ngluhurké Panjenengan,

    Lan kanggo sedulur seiman,

    ’Nggo mbantu nguwatké iman.

    Panggonan iki wis digawé,

    Mbantu mujudké kersa-Mu

    Akèh sing kudu dirampungké

    Gawéan saka Putra-Mu.

    (BRIDGE)

    Wektu lan bandhaku,

    Lan kabèh upayaku.

    Kabèh kanggo Allahku

    Sumberé uripku.

    (REFREIN)

    Maturnuwun Yéhuwah Gusti;

    Aku muji karo nyanyi.

    Merga panggonan iki dadi,

    ’Nggo ngluhur’ké asma suci.