Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Terus Nggolèki

Terus Nggolèki
NDELENG

Download:

  1. 1. Bingung endi pilihanku,

    Aku isih kerep ragu

    Akèh pitakonan soal uripku

    Sapa sing nuntun aku?

    (PRA-REFREIN)

    Terus ngupaya, terus nggolèki,

    Kuwat tékad iki, isa ngerti sing bener.

    (REFREIN)

    Aku terus nggolèki,

    Saka Kitab Suci,

    Asal mulané urip iki.

    Aku pengin ngerti Kratone Allah sing bakal mréntah bumi.

    Terus nggolèki.

  2. 2. ’Ku dadi kenal Gusti Allah,

    Yaiku Allah Yéhuwah.

    T’rus sinau, ora nyerah,

    Pengetahuan tambah

    (PRA-REFREIN)

    Terus ngupaya, terus nggolèki,

    Péngin ngerti asalku lan tujuan uripku.

    (REFREIN)

    Aku terus nggolèki,

    Saka Kitab Suci,

    Asal mulané urip iki.

    Aku pengin ngerti janjiné Gusti Allah bab firdaus ing bumi.

    Terus nggolèki.

    (BRIDGE)

    Aja mung meneng waé, akeh sing ‘ra ngerti,

    Pengetahuan iki.

    Akèh wong sing ngupaya nggolèki,

    Lan tékadku saiki

    Mbantu wong liya bèn ngerti.

    (REFREIN)

    Aku terus nggolèki,

    Saka Kitab Suci,

    Asal mulané urip iki.

    Aku pengin ngerti carané isa nampa urip abadi.

    Terus nggolèki.