Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Aku Manut Dhawuh-Mu

Aku Manut Dhawuh-Mu
NDELENG

Download:

  1. 1. Aku bingung. Mèh takon sapa.

    Kétoké lumrah lan ora mbebayani.

    Ora kabèh bab ala lan disingkiri.

    Sing endi dalan kang bener, aku lakoni.

    Aku bingung dalan pikirku.

    Akiré mengko dadi akèh masalah,

    Lan isa waé kebukti dadi jiret.

    Sing endi dalan kang bener? ’Huwah mirengna dongaku.

    (REFREIN)

    ’Ku seneng weling-Mu, lan manut dhawuh-Mu.

    Tak ajèni saben dina, sasi, taun.

    Krungu kabèh piwulang lan pathokan-Mu mbantu ’ku ngerti.

  2. 2. Préntah-Mu ’ku ngerti. Terus tak titèni.

    Aku ’ra péngin tumindak sing sembrana.

    Akiré kabèh kebukti akibaté.

    Saiki ’ku ngerti jelas cara manfaaté.

    (REFREIN)

    ’Ku seneng weling-Mu, lan manut dhawuh-Mu.

    Mbantu nguwatké ati sarta tékadku.

    Krungu kabèh piwulang lan pathokan-Mu mbantu ’ku ngerti.

    (REFREIN)

    ’Ku seneng weling-Mu, lan manut dhawuh-Mu.

    Mbantu nguwatké ati sarta tékadku.

    Merga ajeg maca mikirké kwasa-Mu.

    ’Huwah ing sisihku, madhangi uripku.

    Krungu kabèh piwulang lan pathokan-Mu mbantu ’ku ngerti.