Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Pakaryan-Mu Nguwatké Imanku

Pakaryan-Mu Nguwatké Imanku
NDELENG

Download:

  1. 1. Ésuk-ésuk krungu ocèhan manuk.

    Bintang-bintang ganti terang srengéngé ésuk.

    Sinaré t’rus madhangi wit-witan,

    Lan semiliré angin mbisiki alon.

    (PRA-REFREIN)

    ’Ku nyanyi, ”Oh Yah, Yéhuwah Allah,

    Pakaryan Huwah pancèn hébat.” ’Ku ndelok bintang,

    Aku mikir’ké katresnan-Mu.

    (REFREIN)

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    Aku nyanyi.

  2. 2. Saben dina coba ngrungokaké

    Pakaryan-Mu sing urip, sing nggumunaké.

    Puncak gunung nganti dhasaré laut,

    Kabèh pakaryané ngluhur’ké Huwah.

    (PRA-REFREIN)

    ’Ku nyanyi, ”Oh Yah, Yéhuwah Allah,

    Pakaryan Huwah pancèn hébat.” ’Ku ndelok bintang,

    Aku mikir’ké katresnan-Mu.

    (REFREIN)

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    Aku nyanyi.

    (BRIDGE)

    Mikir’ké, ngertèni pakaryan-Mu,

    Dadi ’ku tambah cedhak karo Sing Nggawé Urip.

    (PRA-REFREIN)

    ’Ku nyanyi, ”Oh Yah, Yéhuwah Allah,

    Pakaryan Huwah pancèn hébat.” ’Ku ndelok bintang,

    Aku mikir’ké katresnan-Mu.

    (REFREIN)

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    ’Ku ndelok karya-Mu, lan ’ku t’rus nyanyi.

    Ndelok karya-Mu, lan ’ku—’ku t’rus nyanyi.

    Ndelok karya-Mu, lan ’ku—’ku t’rus nyanyi.

    Ndelok karya-Mu, lan ’ku—’ku t’rus nyanyi.

    Aku nyanyi.