Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Kudu Seneng Ngapura

Kudu Seneng Ngapura

Download:

  1. 1. Aku ngerti maksudmu apik.

    Bola-bali kowé wis nulungi.

    Tapi sing wis mbok omongké kuwi,

    Nggawé aku lara ati.

    Aku mung salah tampa.

    (REFREIN)

    Sakdurungé ganti dina,

    Ayo padha-padha ngapura.

    Sing ora nyenengké

    Dilalèkké waé.

    Tetep kanca, saklawasé.

  2. 2. Kekancan kadhang ora gampang.

    Isa padu merga wegah ngalah.

    Tapi kudu terus ngupaya

    Bèn tetep seneng ngapura.

    Terus nduduhké tresna.

    (REFREIN)

    Sakdurungé ganti dina,

    Ayo padha-padha ngapura.

    Sing ora nyenengké

    Dilalèkké waé.

    Tetep kanca, saklawasé.

    (BRIDGE)

    ’Ra ana sing isa misahké awaké dhéwé saklawasé.

    Tetep tresna, seneng ngapura.

    Sakterusé tetep kanca.

    (REFREIN)

    Sakdurungé ganti dina,

    Ayo padha-padha ngapura.

    Sing ora nyenengké

    Dilalèkké waé.

    Tulus ati ngapurani.

    Saka ati, kudu seneng ngapura.