Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Terus Mikir sing Apik

Terus Mikir sing Apik

Download:

  1. 1.Pikiranku ora tenang,

    Ing njeroné kaya perang.

    Rasané nduwé beban.

    Aku ngrasa dhèwèkan.

    Mula aku langsung ndonga,

    Bèn isa setya lan t’rus semangat.

    Wektu aku kuwatir,

    Allah Yéhuwah ngandhani,

    (REFREIN)

    Terus pikirna kabèh sing apik,

    T’rus percaya, aja k’watir.

    Mula aku ’ra bakal nyerah

    Mikir sing apik bèn t’rus bahagia.

  2. 2.Kadhang aku ngrasa susah,

    Lan rasané péngin nyerah.

    Bebanku lan masalah

    Sing nggawé serba salah.

    Tapi aku ora nyerah

    Nyritakké harapan donya anyar.

    Aku ngrasa bahagia,

    Merga bantuan Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Terus pikirna kabèh sing apik,

    T’rus percaya, aja k’watir.

    Mula aku ’ra bakal nyerah

    Mikir sing apik bèn t’rus bahagia.

    T’rus bahagia.

    (BRIDGE)

    Aku ora bakal nyerah,

    Meskipun akèh masalah.

    Aku yakin bantuan Huwah,

    Sing bakal nggawé aku bahagia.

    Aku bahagia.

    (REFREIN)

    Terus pikirna kabèh sing apik,

    T’rus percaya, aja k’watir.

    Mula aku ’ra bakal nyerah

    Mikir sing apik bèn t’rus bahagia.