Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Kabèh Keluarga

Kabèh Keluarga
NDELENG

Download:

  1. 1. Akhiré tekan panggoné,

    Atusan kilo adohé.

    Saiki pasrah,

    Marang Yéhuwah,

    Sing nuntun saben langkah.

    Pancèn ora gampang lunga mréné,

    Ning, iki ’nggo Yéhuwah.

    Sedulur-sedulur nduduhké tresnané,

    Seneng banget rasané.

    (REFREIN)

    Kabèh umaté Huwah

    Bersatu, kabèh k’luarga.

    S’najan béda panggonané,

    T’rus rukun.

    Kabèh k’luarga.

  2. 2. Akèh sing wis ’dha ngentèni,

    ’Nggo nyambut tekaku iki.

    Pas kebaktian arep dimulai,

    Saya krasa tresnané.

    Ning aku ngerti nèk mung Yéhuwah,

    Sing isa nggawé rukun.

    Kabèh umaté sing ana nèng ’ndi waé,

    Tresna Yah saklawasé.

    (REFREIN)

    Kabèh umaté Huwah

    Bersatu, kabèh k’luarga.

    S’najan béda panggonané,

    T’rus rukun.

    Kabèh k’luarga.

  3. 3. Pesawat siap mendarat,

    Dheg-dhegan banget rasané

    Tapi nyatané wong-wong nèng kéné

    Apikan lan nyenengké.

    Sedulur-sedulur ’dha nggatèkké

    Dadi betah nèng kéné.

    Lunga nèng ’ndi waé, ’ra soal adohé

    Akèh seduluré.

    (BRIDGE)

    Seneng banget.

    Merga nèng ’ndi waé nduwé k’luarga

    Nèng Turki lan Kanada,

    Nèng Jepang lan Afrika.

    (REFREIN)

    Kabèh umaté Huwah

    Bersatu, kabèh k’luarga.

    S’najan béda panggonané,

    T’rus rukun.

    Kabèh k’luarga.

    Béda suku lan bangsa,

    Bersatu, kabèh k’luarga.

    Kabèh umaté Yéhuwah,

    Tresnané ana saklawasé.

    Jawa, Batak, Dayak, Ambon, lan Sunda,

    Yunani, Jerman, lan Korea,

    Amerika, India, lan Belanda.

    T’rus rukun. Kabèh k’luarga.