Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Kudu Berubah

Kudu Berubah
NDELENG

Download:

  1. 1. Nèk aku mikirké,

    Ibadahku.

    Ngono-ngono waé.

    Ora ana bédané.

    ’Ku ngerti nèk aku kudu berubah,

    Kudu luwih semangat manèh,

    Ngabdi marang Huwah.

    (REFREIN)

    Mulai saiki kudu berubah.

    Ngupaya terus nyedhak Yéhuwah.

    Manut tuntunané Gusti Allah.

    Uripku berubah, percaya Allah.

  2. 2. Pancèn ora gampang,

    ’Nggo ngowahi.

    Ning nèk dilakoni

    Senengé ati iki.

    Ngupaya luwih akèh ’nggo Yéhuwah.

    Akèh kesempatan ’nggo aku,

    Sing durung tak coba.

    (REFREIN)

    Mulai saiki kudu berubah.

    Ngupaya terus nyedhak Yéhuwah.

    Manut tuntunané Gusti Allah.

    Uripku berubah, percaya Allah.

    (BRIDGE)

    Mbiyèn aku rumangsa,

    Aku ’ra mungkin isa,

    Senajan t’rus ngupaya.

    ’Ra ngerti ngapa.

    Ning, saiki ’ku ngerti,

    ’Ku bakal diberkahi,

    Nèk aku terus wani,

    Lan semangat ngabdi.

    (REFREIN)

    Mulai saiki kudu berubah.

    Ngupaya terus nyedhak Yéhuwah.

    Manut tuntunané Gusti Allah.

    Lan aku éntuk berkah saka Yéhuwah.

    (REFREIN)

    Mulai saiki aku berubah.

    Ngupaya terus nyedhak Yéhuwah.

    Manut tuntunané Gusti Allah.

    Uripku berubah.

    (REFREIN)

    Mulai saiki aku berubah.

    Ngupaya terus nyedhak Yéhuwah.

    Manut tuntunané Gusti Allah.

    Uripku berubah, percaya Allah.

    Percaya Allah.