Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Bantu Aku Bèn Kendel

Bantu Aku Bèn Kendel
NDELENG

(2 Raja 6:16)

Download:

  1. 1. Uripku ’ra pasti.

    Kadhang aku wedi.

    Ning Huwah terus perduli,

    Nggawé ayem ati.

    S’najan aku susah,

    Ning ana Yéhuwah.

    Aku ora bakal nyerah.

    Aja nganti kalah.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, tulungi aku.

    Kuwatké imanku.

    Luwih akèh sing ndhukung aku.

    Ketimbang mungsuhku.

    Kendel, kudu kendel.

    Terus setya ngabdi.

    Yéhuwah, tulung aku.

    Bèn aku t’rus kendel.

  2. 2. Aku mung manungsa,

    Sing ora sampurna.

    Ning Allah Sing Mahakwasa,

    Mesthi bakal mbéla.

    Bantu aku wani,

    Aja nganti wedi.

    Wis kuwat tékadku iki,

    Setya nganti mati.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, tulungi aku.

    Kuwatké imanku.

    Luwih akèh sing ndhukung aku.

    Ketimbang mungsuhku.

    Kendel, kudu kendel.

    Terus setya ngabdi.

    Yéhuwah, tulung aku.

    Bèn aku t’rus kendel.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, tulungi aku.

    Kuwatké imanku.

    Luwih akèh sing ndhukung aku.

    Ketimbang mungsuhku.

    Kendel, kudu kendel.

    Terus setya ngabdi.

    Yéhuwah, tulung aku.

    Bèn aku t’rus kendel.

    Yéhuwah, tulung aku.

    Bèn aku t’rus kendel.