Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Aku Ora Dhéwé

Aku Ora Dhéwé
NDELENG

Download:

  1. 1. Aku lara ati.

    Lan dikhianati.

    Aku ya diapusi.

    Sedhih banget rasa iki.

    Kabèh ’ra perduli,

    ’Ra ana sing ngerti,

    ’Ra ana sing nyedhaki.

    Sapa sing bakal nulungi?

    (REFREIN)

    Aku ngerti,

    Nèk Allahku,

    Ora bakal,

    Ninggal aku.

    Huwah ngerti,

    Yah perduli,

    Lan dongaku,

    Dirungokké.

    Ana apa waé,

    Aku ’ra dhéwé.

  2. 2. Bèn dadi abdiné,

    Kabèh tak korbanké.

    Yéhuwah sayang aku,

    S’najan wong mungsuhi aku.

    Yéhuwah kancaku.

    Gédhé katresnané.

    Iman lan harapanku,

    Huwah ’ra bakal ninggalké.

    (REFREIN)

    Aku ngerti,

    Nèk Allahku,

    Ora bakal,

    Ninggal aku.

    Huwah ngerti,

    Yah perduli,

    Lan dongaku,

    Dirungokké.

    Ana apa waé,

    Aku ’ra dhéwé.

    Nèk Allahku,

    Ora bakal,

    Ninggal aku.

    Huwah ngerti,

    Yah perduli,

    Lan dongaku,

    Dirungokké.

    Ana apa waé,

    Aku ’ra dhéwé.