Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Aku Tresna karo Kowé

Aku Tresna karo Kowé
NDELENG

Download:

  1. 1. Rasa iki saka Yéhuwah.

    Rasa tresna sing dadi berkah.

    Wektu wong loro dadi siji,

    Urip sing nyenengké wis mulai.

    (REFREIN)

    Aku kowé ngerti tali rangkep telu.

    Sing t’rus nguwatké,

    Tresnaku.

    Yéhuwah bakal nuntun aku lan kowé.

    Rasa sayangku marang kowé,

    T’rus saya gedhé.

    Saya gedhé.

  2. 2. Ya, s’najan susah,

    Tresnaku bakal saya tambah.

    S’najan kudu ngadhepi masalah.

    Awaké dhéwé ra bakal nyerah.

    Ra, ra, ra nyerah.

    (REFREIN)

    Aku kowé ngerti tali rangkep telu.

    Sing t’rus nguwatké.

    Tresnaku.

    Yéhuwah bakal nuntun aku lan kowé.

    Rasa sayangku marang kowé

    T’rus saya gedhé,

    Saya gedhé.

    (BRIDGE)

    Ora ana sing isa.

    Ngupaya misahké kowé lan aku.

    Ya mung karo kowé aku bakal setya.

    Mung kowé tresnaku, bagian saka aku.

    Kanggoku kowé kuwi pancèn nyenengké

    Aku tresna kowé s’lawasé.

  3. 3. Aku péngin kowé ngerti.

    Iki tresna sing sejati.

    Senengé atiku dina kuwi.

    Awaké dhéwé ngucap janji.

    Sing suci

    (REFREIN)

    Aku kowé ngerti tali rangkep telu.

    Sing t’rus nguwatké.

    Tresnaku.

    Yéhuwah bakal nuntun aku lan kowé.

    Rasa sayangku marang kowé,

    T’rus saya gedhé.

    Saya gedhé.

    Rasa sayangku marang kowé.

    T’rus saya gedhé.