Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Ayo Nggayuh

Ayo Nggayuh
NDELENG

Download:

  1. 1. Milih ngabdi,

    Sep’nuh wektu.

    Kesempatan

    Ngabdi kanthi puas.

    ’Ra saiki

    Kapan manèh,

    Isa tambah adoh

    ’Ra kelakon.

    (REFREIN)

    Ayo nggayuh;

    ’Ja ditahan.

    Aja ragu-ragu;

    Mengko ilang.

    Butuh iman,

    Nglawan tantangan dhiri.

    Pikir tenan

    Terus maju.

  2. 2. Huwah pirsa;

    Huwah ngerti.

    Pepénginan

    Saka njero ati.

    Sing ’ra mungkin

    Isa k’lakon,

    Yakin karo Huwah

    Isa nggayuh.

    (REFREIN)

    Ayo nggayuh;

    ’Ja ditahan.

    Aja ragu-ragu;

    Mengko ilang.

    Butuh iman,

    Nglawan tantangan dhiri.

    Pikir tenan

    Terus maju.

  3. 3. Terus mlangkah

    Sakbanjuré.

    Sing ditinggal

    Bakal Huwah ganti,

    Luwih akèh

    Kabèh Huwah sedyak’ke​—

    Donya anyar

    Saklawasé.

    (REFREIN)

    Ayo nggayuh;

    ’Ja ditahan.

    Aja ragu-ragu;

    Mengko ilang.

    Butuh iman,

    Nglawan tantangan dhiri.

    Pikir tenan

    Terus maju.

    Ayo nggayuh;

    ’Ja ditahan.

    Aja ragu-ragu;

    Mengko ilang.

    Butuh iman,

    Nglawan tantangan dhiri.

    Pikir tenan

    Terus maju.

    Ayo nggayuh.