Vepra jonë e predikimit

VEPRA E PREDIKIMIT

Një fushatë e suksesshme në Laponi

Shih si reaguan indigjenët në Laponi pas një fushate speciale në komunitetin e tyre.

VEPRA E PREDIKIMIT

Një fushatë e suksesshme në Laponi

Shih si reaguan indigjenët në Laponi pas një fushate speciale në komunitetin e tyre.

Festë dhe informacion për indianët e Amerikës në qytetin e Nju-Jorkut

Në evenimentin e 2015-s, «Një portë drejt kombeve», shumë u mahnitën që Dëshmitarët kishin stenda me literaturë në gjuhët indigjene të Amerikës.

Ndihmohen komunitetet aborigjene në Kanada

Dëshmitarët e Jehovait predikojnë mesazhin e Biblës në disa gjuhë aborigjene, që t’i ndihmojnë njerëzit të mësojnë për Krijuesin në gjuhën e tyre amtare.

Në Gjermani, stendat e lëvizshme «shkojnë me pushime»

Dëshmitarët e Jehovait kanë vendosur stenda me literaturë në Berlin, Këln, Hamburg, Mynih dhe në qytete të tjera. A kanë pasur sukses stendat në qytezat ku gjermanët bëjnë pushimet?

«Dhurata e Perëndisë për njerëzit» ekspozohet në Qytetin e Thesarit

Si nxënësit, edhe mësuesit u mahnitën nga Biblat, botimet e bazuara në Bibël dhe videot e ekspozuara në panairin e librit Gaudeamus në Rumani.

Drejtohet vëmendja te sintët dhe romët në Gjermani

Gjatë një fushate speciale më 2016, Dëshmitarët shpërndanë thuajse 3.000 fletushka, bënë biseda me mbi 360 sintë e romë dhe filluan 19 studime biblike.

Në Botsvanë ekspozohen gurë të çmuar të një lloji të veçantë

Fëmijët ngelën pa fjalë nga seria me filma të animuar Bëhu mik i Jehovait, e cila mëson si të zbatohen parimet e Biblës.

Lajmi i mirë shkon te detarët

Dëshmitarët kanë organizuar programe të arsimimit biblik në porte të mëdha, që të takojnë detarët që janë gjithmonë në lëvizje. Ç’rezultate kanë pasur?

Flasin për shpresën nga Bibla në Paris

Dëshmitarët e Jehovait morën pjesë në një fushatë speciale për t’u dhënë të tjerëve shpresën nga Bibla, për të jetuar në një planet pa ndotje.

Ecin në shtratin e detit për të predikuar

Dëshmitarët e Jehovait përdorin një mënyrë unike për t’ia çuar mesazhin e Biblës njerëzve që jetojnë në ishujt e vegjël e të shpërndarë të Haligenit.

Çojnë mesazhin biblik në veriun e largët

Pavarësisht nga vështirësitë, Dëshmitarët e Jehovait rrinë për periudha të gjata në zonat e largëta për të ndihmuar njerëzit që duan të studiojnë Biblën.

Siti JW.ORG promovohet në panairin e librit në Toronto

Dëshmitarët e Jehovait ofruan literaturë, shfaqën video dhe demonstruan si të lundrosh në sitin jw.org. Si reaguan vizitorët?

Më shumë se 165.000 stenda të lëvizshme me literaturë

Edhe pse shërbimi shtëpi më shtëpi është ende mënyra kryesore si e përhapin Dëshmitarët e Jehovait të vërtetën biblike, stendat e lëvizshme kanë dalë të efektshme.

Rritje historike në numrin e Dëshmitarëve të Jehovait

Deri në gusht 2014, kishte mbi 8 milionë Dëshmitarë të Jehovait aktivë. Si është rritur numri i tyre që nga Lufta I Botërore?

Fushata globale nxit interesin për JW.ORG

Në gusht 2014, Dëshmitarët e Jehovait shpërndanë një fletushkë që të nxitnin interesin për sitin e tyre. Cilat ishin rezultatet?

Një ekspozitë unike për Biblën në Francë

Në 2014-n, vizitorët në Panairin Ndërkombëtar të Ruanit, në Francë, vunë re një pavijon tërheqës me temë «Bibla—Dje, sot dhe nesër».

Përdoret JW.ORG që të përhapet mesazhi i Biblës

Dëshmitarëve të Jehovait, të rinj e të moshuar, u pëlqen shumë ta përdorin sitin e tyre të ri që t’i japin lajmin e mirë për Mbretërinë e Perëndisë sa më shumë njerëzve.

Predikojnë në një territor të izoluar​—Australi

Udhëto me këtë familje Dëshmitarësh të Jehovait teksa kënaqen duke predikuar të vërtetat e Biblës për një javë në një zonë të thellë të Australisë.

Predikojnë në një territor të izoluar​—Irlandë

Një familje tregon si u lidhën edhe më shumë kur predikuan lajmin e mirë në një territor të izoluar.

Predikojnë përgjatë lumit Xingu

Një grup Dëshmitarësh udhëtuan me një barkë 15 metra të gjatë që t’u predikonin për Mbretërinë e Perëndisë banorëve të fshatrave përgjatë lumit.

Liridashësit takohen në Armada

Në këtë ngjarje festive në Francë, Dëshmitarët e Jehovait u ofruan turistëve literaturë biblike pa pagesë në stenda të lëvizshme.

Shtatëdhjetë vitet e Shkollës së Galaadit

Më 1 shkurt 1943 në veri të Nju-Jorkut filloi klasa e parë e një shkolle shumë të veçantë. Ajo ka stërvitur mijëra lajmëtarë për të mësuar të tjerët për Perëndinë.

Pse mësojnë bengale?

Pse kohët e fundit 23 Dëshmitarë të Jehovait në Queens, Nju-Jork, SHBA, mësuan të flasin e të lexojnë bengale?

Videoklip: Ia vlen t’i hedhësh edhe një sy!

Shih se si një fushatë speciale predikimi në Manhatan, Nju-Jork, u ka dhënë mundësi shumë njerëzve të marrin literaturë biblike.

Diçka e re për Manhatanin, Nju-Jork

Njihu me një iniciativë speciale që synon t’i njohë njerëzit me mesazhin e Biblës.